Lidl Latvija
Meklēt darbu Ienākt Grāmatzīmes

Kāpēc Lidl?

store hero
veikals

Starptautisks un dinamisks — vadošais mazumtirgotājs Eiropā.

Mazumtirdzniecības uzņēmums Lidl ir viens no vadošajiem mazumtirdzniecības nozares uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Lidl ir stabils, veiksmīgs un augošs starptautisks uzņēmums — ar vairāk nekā 12 200 veikaliem un 220 loģistikas centriem 32 valstīs.

Šobrīd Lidl fokusējas uz veikalu tīkla attīstību Latvijā.

Office employees 2

Lidl piedāvā plašas darba iespējas dažādās jomās — veikalos, loģistikas centrā un galvenajā birojā.

Mums ir vērienīgs izaugsmes plāns, tāpēc vēlamies piesaistīt un noturēt labus un talantīgus darbiniekus. Lidl piedāvā darba iespējas veikalos, loģistikas centrā un galvenajā birojā.

Lai kāds būtu Tavs mērķis, pievienojoties Lidl komandai, - pārmaiņas vai svaigs starts, pirmais darbs, karjeras izaugsme, vēlme kļūt labākajam savā nozarē vai par vadītāju, - mēs atbalstām Tavas ieceres un sniedzam iespējas.

Lidl ir darbs dažādu profesiju darbiniekiem - gan jauniem, gan pieredzējušiem.

 

Store 2

Darbs mazumtirdzniecībā ir aizraujošs

Strādāt mazumtirdzniecībā ir aizraujoši un izaicinoši. Mēs vēlamies Tev parādīt, ka darbs mazumtirdzniecībā ir kas vairāk!

Lidl ir gadu desmitiem ilga un bagātīga pieredze mazumtirdzniecībā. Būt daļai no Lidl nozīmē būt daļai no lielas un spēcīgas komandas. Darba ikdiena Lidl ir dinamiska un ar fokusu uz komandas darbu.

Šobrīd Lidl sniedz darba iespējas jau ap 376 000 darbinieku visā pasaulē un ir atpazīstams, labi novērtēts darba devējs savā nozarē.

Warehouse 2

Darbinieku attīstība

Katram darbiniekam pirms darba uzsākšanas Lidl ir apmācība, lai varētu apgūt nepieciešamās prasmes un zināšanas.

Ikvienam darbiniekam ir papildu iespējas attīstīties un augt - pilnveidot sevi personīgi vai profesionāli. Lidl investē darbinieku apmācībā, kā arī piedāvā valodu kursus, kad tas nepieciešams darba vajadzībām.

Starptautiskas karjeras iespējas

Vai zināji, ka starptautiski Lidl komandu veido vairāk par 360'000 darbiniekiem 32 valstīs visā pasaulē? Iepazīsties ar Lidl International mājaslapu un karjeras iespējām citās Lidl valstīs.

www.careers.lidl
Top Employer 2022 + CV-Online top employer award 2022
Esam sertificēts TOP darba devējs Latvijā un visā Eiropā!

Ar lepnumu varam teikt, ka esam viens no 135 mazumtirdzniecības Top darba devējiem visā Eiropā, savukārt, balstoties uz  CV-Online «TOP darba devēju» pētījuma datiem, Latvijas iedzīvotāju vidū esam TOP Darba devējs tirdzniecības sektorā. 

Priecājamies, ka darbs darbinieku labā tiek novērtēts. Iegūtās atzinības motivē Lidl komandu turpināt iesākto un tiekties pēc panākumiem nozarē arī turpmāk.​

Mūsu vērtības

Dynamic Industry

DINAMISKUMS

Mēs aizrautīgi tiecamies pēc augstas kvalitātes un panākumiem. Mēs esam elastīgi, drosmīgi un ātri ieviešam risinājumus.
Екипна работа

GODĪGUMS

Mēs izturamies bez aizspriedumiem un esam lojāli. Mēs turam savu vārdu.
Success Course

VĒRSTI UZ REZULTĀTU

Mēs koncentrējamies uz svarīgo: rezultātiem. Mēs strādājam kopā, lai tos sasniegtu.

Mūsu vēsture

Lidl veiksmes stāsts aizsākās Vācijas pilsētā Ludvigshafenā 1973. gadā. Šeit pirmajā modernajā un nelielajā Lidl veikalā strādāja 3 darbinieki, piedāvājumā bija ap 500 preču, un tas kļuva par Lidl turpmākās attīstības pamatu. Uzņēmums turpināja strauji augt, un līdz 20.gs. 80. gadu vidum Lidl jau bija vairāk nekā 460 veikalu visā Vācijā. Astoņdesmito gadu beigās Lidl izvērsās arī citās valstīs un kļuva par starptautisku mazumtirgotāju. Lidl veikali tika atvērti Apvienotajā Karalistē, ASV, Francijā, Itālijā un daudzās citās Eiropas valstīs. Līdz 2015. gadam Lidl iekļuva top 5 pasaules lielāko mazumtirgotāju sarakstā un pēdējos gados atvēra veikalus Lietuvā, ASV un Serbijā. Šodien Lidl ir pārstāvēts jau 32 pasaules valstīs.

Germany

1973

Lidl veiksmes stāsts aizsākās Vācijas pilsētā Ludvigshafenā 1973. gadā. Šeit pirmajā modernajā un nelielajā Lidl veikalā strādāja 3 darbinieki, piedāvājumā bija ap 500 preču, un tas kļuva par Lidl turpmākās attīstības pamatu.

1988

Uzņēmums turpināja strauji augt, un līdz 20. gs. 80. gadu vidum Lidl jau bija vairāk nekā 460 veikalu visā Vācijā.

1989

Astoņdesmito gadu beigās Lidl izvērsās arī citās valstīs un kļuva par starptautisku mazumtirgotāju. Lidl veikali tika atvērti Apvienotajā Karalistē, ASV, Francijā, Itālijā un daudzās citās Eiropas valstīs.

1990-2000

Lidl uzsāk darbību Rietumeiropā, Dienvideiropā un Austrumeiropā.

Lithuania

2016

Lidl ienāk Lietuvas tirgū.

usa

2019

Lidl darbojas 32 valstīs - ar vairāk nekā 10 000 veikaliem, 150 loģistikas centriem. Tostarp arī ASV un Serbijā.

2021

7.oktobī Lidl atver 15 veikalus arī Latvijā!

Latvia

2023

Šodien Lidl ir pārstāvēts 32 pasaules valstīs ar vairāk nekā 12 200 veikaliem un 220 loģistikas centriem, nodarbinot ap 376 000 cilvēku.

Interview
Kontakti:

Personāla atlases komanda


E-pasts: hr@lidl.lv

Adrese: Dzelzavas iela 131, Rīga, LV-1021

Interesē darbs Lidl?

Pievienojies Lidl komandai!

Skaties visas vakances šeit.