Lidl Latvija
Ienākt Ienākt Grāmatzīmes Grāmatzīmes

grāmatzīmes virsraksts

Grāmatzīmes virsraksts

Uz darbu meklēšanu
Meklēt darbu
hero-empty-office

Privātuma politika

Datu aizsardzība tīmekļa vietnē karjera.lidl.lv.
(Versija 5.0; 17.02.2020.)

Datu aizsardzības noteikumi

Priecājamies, ka interesējaties par datu aizsardzību mūsu tīmekļa vietnē. Vēlamies, lai Jūs justos ērti un droši, apmeklējot mūsu tīmekļa vietni, un uzskatītu datu aizsardzības ieviešanu kā uz klientu vērstu kvalitātes nodrošināšanas līdzekli.

Šie datu aizsardzības noteikumi nosaka Jūsu personas datu apstrādes veidu un apmēru mūsu tīmekļa vietnes apmeklējuma laikā. Personas dati ir informācija, kas ir tieši vai netieši attiecināma uz Jums, kā personu vai kā citādi var tikt izmantota identifikācijai. Datu aizsardzības tiesiskais pamats ir Vispārīgā datu aizsardzības regula (VDAR), kā arī Fizisko personu datu apstrādes likums.

Saturs

1. Pārskats

2. Mūsu tīmekļa vietnes apmeklēšana

3. Sīkdatņu un līdzīgu metožu izmantošana interneta vietnes izmantošanas apstrādei

4. E-pasta kontaktpersona / tālruņa numurs

5. Ārpus ES esošs saņēmējs

6. Ievietotais saturs

6.1. YouTube videoklipi

6.2. Bing Maps

7. Jūsu kā datu subjekta tiesības

7.1. Tiesības saņemt personas datus saskaņā ar VDAR 15. pantu

7.2. Tiesības labot personas datus saskaņā ar VDAR 16. punktu

7.3. Tiesības dzēst personas datus saskaņā ar VDAR 17. pantu

7.4. Tiesības uz apstrādes ierobežošanu saskaņā ar VDAR 18. pantu

7.5. Tiesības uz datu pārnesamību saskaņā ar VDAR 20. pantu

7.6. Tiesības izteikt iebildumus saskaņā ar VDAR 21. pantu

7.7. Tiesības iesniegt sūdzību datu aizsardzības uzraudzības iestādei saskaņā ar VDAR 77. pantu

8. Kontaktpersona

8.1. Kontaktpersona jautājumiem vai saistībā ar Jūsu datu aizsardzības tiesībām

8.2. Kontaktpersona jautājumiem par datu aizsardzību

9. Par datu apstrādi atbildīgās personas kontaktinformācija, kā arī datu aizsardzības speciālista kontaktinformācija

1. Pārskats

Apmeklējot mūsu tīmekļa vietni, starp Jūsu gala ierīci un serveri notiek dažādas informācijas apmaiņa. Tostarp tie var būt arī personas dati. Šādā veidā iegūta informācija var tikt izmantota, lai uzlabotu mūsu tīmekļa vietni vai rādītu reklāmu Jūsu gala ierīces pārlūkprogrammā.

2. Mūsu tīmekļa vietnes  apmeklēšana

Datu apstrādes mērķi / tiesiskais pamatojums

Apmeklējot mūsu tīmekļa vietni, pārlūkprogramma Jūsu gala ierīcē automātiski un bez Jūsu līdzdalības nosūta mūsu tīmekļa vietnes serverim:

  • internetam pieslēgtās un pieprasījumu iesniegušās ierīces IP adresi;
  • piekļuves datumu un laiku;
  • apmeklētās datnes nosaukumu un tīmekļa adresi (URL);
  • tīmekļa vietni/lietojumprogrammu, no kuras ir veikta piekļuve (novirzīšanas tīmekļa vietnes adrese);
  • Jūsu izmantoto pārlūkprogrammu un šajā gadījumā – Jūsu internetam pieslēgtās ierīces operētājsistēmas informāciju;
  • Jūsu interneta pakalpojuma sniedzēja nosaukumu.

Informācija īslaicīgi tiek uzglabāta tā sauktajā žurnālfailā (Log-File) šādos nolūkos:

  • netraucētai pieslēguma izveides nodrošināšanai;
  • mūsu tīmekļa vietnes / lietojumprogrammas ērtai lietošanai;
  • sistēmas drošības un stabilitātes izvērtēšanai.

Ja esat piekritis tā sauktajai ģeolokācijai savā pārlūkprogrammā vai operētājsistēmā, vai citos ierīces iestatījumos, mēs izmantojam šo funkciju, lai varētu piedāvāt jums individuālus pakalpojumus, kas saistīti ar Jūsu pašreizējo atrašanās vietu (piemēram, tuvākā darba piedāvājuma atrašanās vietu). Jūsu šādi apstrādātie atrašanās vietas dati tiek izmantoti tikai šai funkcijai.

IP adreses informācijas apstrādes tiesiskais pamats ir VDAR 6. panta 1. punkta f) apakšpunkts. Mūsu likumīgās intereses ir saistītas ar iepriekš minētajiem datu apstrādes mērķiem.

Uzglabāšanas ilgums / uzglabāšanas ilguma noteikšanas kritēriji

Dati tiek uzglabāti septiņas dienas un pēc tam automātiski izdzēsti. Pārtraucot mūsu tīmekļa vietas izmantošanu, ģeolokācijas dati tiek dzēsti.

3. Sīkdatņu un  līdzīgu metožu izmantošana interneta vietnes izmantošanas apstrādei

Datu apstrādes mērķi / tiesiskais pamatojums

Mēs, SIA Lidl Latvija, Dzelzavas iela 131, Rīga, LV-1021 savās tīmekļa vietnēs izmantojam sīkdatnes (t. s. cookies).

https://karjera.lidl.lv/  (apakš) domēnos.

Sīkdatnes ir nelielas teksta datnes, kas mūsu interneta vietnes apmeklējuma laikā tiek saglabātas Jūsu gala ierīcē (klēpjdatorā, planšetdatorā, viedtālrunī u. c.). Sīkdatnes nekaitē Jūsu ierīcei, nesatur vīrusus, Trojas zirgus vai citu ļaunprātīgu programmatūru. Informācija tiek saglabāta sīkdatnē, un katra datne attiecīgi satur informāciju par noteikto gala ierīci. Tomēr tas nenozīmē, ka tādā veidā mēs uzreiz iegūstam informāciju par Jūsu identitāti.

Sīkdatņu un citu tehnoloģiju izmantošana lietošanas datu apstrādei atkarībā no sīkdatnes vai citas tehnoloģijas kategorijas kalpo šādiem mērķiem:

Tehniski nepieciešamas: Tās ir sīkdatnes un līdzīgas metodes, bez kurām Jūs nevarat izmantot mūsu pakalpojumus (piemēram, lai pareizi parādītu mūsu vietni / Jūsu izvēlētās funkcijas vai saglabātu pieteikuma informāciju pierakstīšanās zonā).

Komfortam: Izmantojot šīs metodes, mēs varam ņemt vērā Jūsu faktiskās vai paredzamās izvēles mūsu interneta vietnes ērtai lietošanai. Piemēram, pamatojoties uz Jūsu iestatījumiem, mēs varam parādīt mūsu tīmekļa vietni jums piemērotā valodā. Šādā veidā mēs novēršam tādu piedāvājumu parādīšanu, kas Jūsu reģionā var nebūt pieejami.

Statistikai: Šīs metodes ļauj mums apkopot anonīmu statistiku par mūsu pakalpojumu izmantošanu. Tas mums, piemēram, ļauj noteikt, kā mēs savas vietnes varam vēl labāk pielāgot lietotāju ieradumiem.

Mārketingam: Tās ļauj mums parādīt jums piemērotu reklāmas saturu, pamatojoties uz Jūsu uzvedības analīzi. Jūsu lietošanas paradumus var arī izsekot, izmantojot dažādas vietnes, pārlūkprogrammas vai gala ierīces, izmantojot lietotāja ID (unikālo identifikatoru).

Informācijas kopsavilkumu par izmantotajām sīkdatnēm un citām tehnoloģijām, attiecīgajiem apstrādes mērķiem, glabāšanas ilgumu un integrētajām trešajām pusēm var apskatīt šeit.

Izmantojot sīkdatnes un līdzīgas metodes interneta vietņu izmantošanas datu apstrādes nolūkos, atkarībā no mērķa tiek apstrādāti šādi personas datu veidi:

Tehniski nepieciešams: Piekrišana sīkdatņu preferencēm.

Komfortam:

 - Iestatījumi, kas tiek izmantoti kartes izvades uzlabošanai.

 - Nesen apskatīto darba piedāvājumu izvade.

 - Atzīmēto darba piedāvājumu izvade.

Statistikai:

 -   Pseidonimizēti lietojuma profili ar informāciju par mūsu interneta vietnes izmantošanu. Tie jo īpaši ietver: pārlūkprogrammas tipu/versiju; izmantoto operētājsistēmu; novirzīšanas tīmekļa vietnes adresi (iepriekš apmeklētā vietne); piekļuves lietotāja resursdatora nosaukumu (IP adrese); servera pieprasījuma diennakts laiku; individuālo lietotāja ID un izraisītos notikumus interneta vietnē (pārlūkošanas paradumi).

 - IP adrese tiek regulāri anonimizēta, lai principiāli izslēgtu secinājumus par Jūsu personu.

 - Ar lietotāja ID nav iespējama secinājumu izdarīšana par Jūsu personu.

Mārketingam:

 - Pseidonimizēti lietojuma profili ar informāciju par mūsu interneta vietnes izmantošanu. Tie jo īpaši ietver: IP adresi; individuālu lietotāja ID; potenciālās intereses par produktiem; izraisītos notikumus interneta vietnē (pārlūkošanas paradumi).

 - IP adreses tiek regulāri anonimizētas, lai principiāli izslēgtu secinājumus par Jūsu personu.

 - Ar lietotāja ID nav iespējams izdarīt secinājumus par Jūsu personu. Ja nepieciešams, mēs koplietojam lietotāju ID un ar tiem saistītos lietotāja profilus ar trešajām pusēm, izmantojot reklāmas tīklu nodrošinātājus.

Komforta, statistikas un mārketinga sīkdatņu izmantošanas tiesiskais pamatojums ir Jūsu piekrišana saskaņā ar VDAR 6. panta 1. punkta a) apakšpunktu. Tehniskais nepieciešamo sīkdatņu izmantošanas pamats ir VDAR 6. panta 1. punkta f) apakšpunkts, t. i., mēs apstrādājam Jūsu datus, balstoties uz mūsu likumīgajām interesēm, lai varētu pilnībā parādīt tīmekļa vietni ar tās funkcijām.

Jūs jebkurā laikā varat atsaukt / pielāgot savu piekrišanu, kas būs spēkā attiecībā uz darbībām nākotnē. Noklikšķiniet šeit un izdariet izvēli. Noņemot atbilstošās atzīmes, Jūs vienkārši un nesarežģīti variet atsaukt savu piekrišanu attiecīgajiem izmantošanas mērķiem.

Saņēmējs / saņēmēju kategorijas:

Datu apstrādei, izmantojot sīkdatnes un līdzīgas metodes interneta vietņu izmantošanas datu apstrādei, mēs varam izmantot specializētus pakalpojumu sniedzējus, jo īpaši tiešsaistes mārketinga jomā. Viņi kā līgumapstrādātāji apstrādā Jūsu datus mūsu kā apstrādātāja vārdā, tie tiek rūpīgi atlasīti un uzņemas saistības saskaņā ar VDAR 28. pantu. Visi uzņēmumi, kas uzskaitīti mūsu Sīkdatņu noteikumos kā piegādātāji, strādā kā līgumapstrādātāji.

Uzglabāšanas ilgums / uzglabāšanas ilguma noteikšanas kritēriji:

Informācija par sīkdatņu glabāšanas ilgumu ir atrodama mūsu Sīkdatņu noteikumos. Ja kolonnā „Termiņš” ir atzīme „pastāvīgs”, tad attiecīgā sīkdatne tiek uzglabāta ilgstoši, līdz tiek atsaukta attiecīgā piekrišana. Sesijas krātuves glabāšanas laiks ir ierobežots uz attiecīgās sesijas laiku un beidzas, kad tiek aizvērta pārlūkprogramma.

4. E-pasta konta ktpersona / tālruņa numurs

Datu apstrādes mērķi / tiesiskais pamatojums

Personas dati, ko Jūs nosūtāt mums e-pastā vai sniedzat pa tālruni, tiek uzskatīti par konfidenciāliem un tiek atbilstoši apstrādāti. Mēs izmantojam Jūsu datus tikai, lai apstrādātu Jūsu pieprasījumu. Datu apstrādes juridiskais pamats ir VDAR 6. panta 1. punkta f) apakšpunkts vai 6. panta 1. punkta b) apakšpunkts. Mūsu un vienlaikus Jūsu (likumīgā) interese par datu apstrādi izriet no mērķa sniegt atbildi uz Jūsu pieprasījumu, atrisināt esošās problēmas un tādējādi uzturēt un veicināt Jūsu kā tīmekļa vietnes lietotāja apmierinātību.

Saņēmējs / saņēmēju kategorijas

Datu nodošana trešajām personām ir principiāli izslēgta. Izņēmuma kārtā datu apstrādi mūsu vārdā veic datu apstrādātāji. Tos mēs izvēlamies rūpīgi, turklāt tos arī pārbaudām, kā arī to pienākumi tiek noteikti saskaņā ar VDAR 28. punktu.

Uzglabāšanas ilgums / uzglabāšanas ilguma noteikšanas kritēriji

Visus Jūsu ar e-pasta vai tālruņa starpniecību sniegtos personas datus jautājumu (ierosinājumu, uzslavu vai kritikas) gadījumā mēs izdzēsīsim vai anonimizēsim ne vēlāk kā trīs mēnešus pēc galīgās atbildes sniegšanas. Pieredze liecina, ka lielākoties pēc trīs mēnešiem jautājumi uz mūsu atbildēm vairs netiek sūtīti. Pēc Jūsu kā datu subjekta tiesību prasījuma (skatīt tālāk) Jūsu personas dati tiks uzglabāti piecus gadus  pēc galīgās atbildes sniegšanas, lai pierādītu, ka esam jums snieguši visaptverošu informāciju un ir ievērotas likumā noteiktās prasības.

5. Ārpus ES esošs saņēmējs

Mēs neizpaudīsim Jūsu personas datus saņēmējiem, kas atrodas ārpus Eiropas Savienības vai Eiropas Ekonomikas zonas, izņemot gadījumos, kas minēti 3. un 6. punktā. Minētā datu apstrāde izraisa datu pārsūtīšanu uz serveriem, kas atrodas Amerikas Savienotajās Valstīs un pieder

 - Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ASV,

 - Microsoft Corporation, One Microsoft Way Redmond, WA 98052-6399 ASV,

 - Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, ASV.

 - LinkedIn Ireland Unlimited Company, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublina 2, Īrija .

Ar 2016. gada 12. jūlija lēmumu attiecībā uz ASV Eiropas Komisija nolēma, ka saskaņā ar ES-ASV privātuma vairoga noteikumiem tiek nodrošināts pietiekams datu aizsardzības līmenis (tā dēvētais „Aizsardzības līmeņa pietiekamības lēmums” saskaņā ar VDAR 45. pantu). Iepriekšminētie pakalpojumu sniedzēji ir sertificēti saskaņā ar ES un ASV privātuma vairoga regulējumu.

6. Ievietotais saturs
6.1. YouTube video klipi

Mēs savā tiešsaistes piedāvājumā esam pievienojuši YouTube videoklipus, kas tiek uzglabāti vietnē http://www.YouTube.com un ir tieši atskaņojami mūsu tīmekļa vietnē. Tie visi ir integrēti „paplašinātā datu aizsardzības veidā”, kas nozīmē to, ka dati par jums kā YouTube lietotāju netiek nosūtīti, ja neatskaņojat videoklipu. Jūsu dati tiek pārsūtīti vienīgi videoklipu atskaņošanas brīdī. Mums nav ietekmes uz šo datu pārsūtīšanu.

Lai iegūtu plašāku informāciju par datu apstrādes mērķi un apjomu vietnē YouTube, lūdzu, skatiet pakalpojuma sniedzēja personas datu aizsardzības paziņojumus. Tur Jūs atradīsiet arī plašāku informāciju par Jūsu tiesību un iestatījumu iespējām Jūsu privātuma aizsardzībai. YouTube adrese un datu aizsardzības norādījumi: Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow Street, Dublina, Īrija; https://policies.google.com/privacy?hl=lv

6.2. Bing Maps

Šajā tīmekļa vietnē mēs izmantojam Bing Maps pakalpojumu. Tādējādi jums varam parādīt interaktīvas kartes mūsu tīmekļa vietnē, kas jums ļauj ērti izmantot kartes funkciju, lai atrastu darba piedāvājumus Jūsu reģionā.

Mēs izmantojam Bing Maps mūsu tiešsaistes piedāvājumu pievilcīgai prezentēšanai un vieglai tīmekļa vietnē norādīto vietu atrašanai. Tā Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6. panta 1. punkta f) apakšpunkta nozīmē ir likumīga interese.

Apmeklējot mūsu tīmekļa vietni, Bing Maps pakalpojuma sniedzējs Microsoft Corporation saņem informāciju, ka esat atvēris attiecīgo mūsu tīmekļa vietnes apakšlapu. Lai izmantotu Bing Maps funkcijas, interneta komunikācijas robežās ir nepieciešams apstrādāt Jūsu IP adresi. Tās parasti tiek apstrādātas Microsoft serverī ASV.

Mums nav nekādas ietekmes uz konkrēto datu apstrādi, ko veic Bing Maps. Lai iegūtu plašāku informāciju par Bing Maps datu apstrādes mērķi un apjomu, lūdzu, skatiet pakalpojuma sniedzēja konfidencialitātes paziņojumus. Tur Jūs atradīsiet arī plašāku informāciju par Jūsu tiesību un iestatījumu iespējām Jūsu privātuma aizsardzībai. Bing Maps pakalpojuma sniedzēja adrese un datu aizsardzības norādījumi: Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, ASV, https://privacy.microsoft.com/lv-lv/privacystatement.

7. Jūsu kā  datu subjekta tiesības
7.1. Tiesības saņemt personas datus saskaņā ar VDAR 15. pantu

Saskaņā ar VDAR 15. panta 1. punktu Jums ir tiesības pēc pieprasījuma no datu pārziņa bez maksas saņemt izziņu par personas datiem, kas ir saglabāti par Jums. Tas ietver:

 - personas datu apstrādes mērķi;

 - apstrādājamo personas datu kategorijas;

 - ziņas par saņēmēju vai saņēmēju kategorijām, kuriem ir izsniegta vai tiks izsniegta informācija ar jums saistītiem personas datiem;

 - plānoto Jūsu personas datu uzglabāšanas ilgumu vai, ja nav iespējams paust konkrētu informāciju, uzglabāšanas perioda noteikšanas kritērijus;

 - tiesības pieprasīt Jūsu personas datu labošanu vai dzēšanu, tiesības ierobežot datu apstrādi no atbildīgās personas puses vai tiesības iebilst par šādu datu apstrādi;

 - tiesības iesniegt sūdzību uzraudzības iestādē;

 - visu pieejamo informāciju par datu izcelsmi, ja personas dati netiek iegūti no datu subjekta;

 - automatizētu lēmumu pieņemšanu, tostarp profilēšanu, saskaņā ar VDAR 22. panta 1. un 4. punktu un, vismaz šajos gadījumos, efektīvu informāciju par iesaistīto loģiku un nozīmīgumu, un paredzamās šādas apstrādes sekas attiecībā uz datu subjektu.

Ja personas dati ir pārsūtīti uz trešo valsti vai starptautisku organizāciju, jums ir tiesības būt informētam par datu nosūtīšanai piemērotajiem aizsardzības pasākumiem saskaņā ar VDAR 46. pantu.

7.2. Tiesības labot personas datus saskaņā ar VDAR 16. punktu

Jums ir tiesības pieprasīt tūlītēju uz Jums attiecināmo neprecīzo personas datu labošanu. Ņemot vērā apstrādes mērķus, Jums ir tiesības pieprasīt nepilnīgu personas datu papildināšanu, tostarp izmantojot papildu paziņojumu par labojumiem.

7.3. Tiesības  dzēst personas datus saskaņā ar VDAR 17. pantu

Jums ir tiesības lūgt, lai mēs nekavējoties izdzēšam Jūsu personas datus, ja pastāv viens no šādiem nosacījumiem:

 - personas dati vairs nav nepieciešami mērķiem, kuriem tie tika iegūti vai kā citādi apstrādāti;

 - Jūs atsaucat savu piekrišanu, uz kuras pamata veikta apstrāde saskaņā ar VDAR 6. panta 1. punkta a) apakšpunktu vai 9. panta 2. punkta a) apakšpunktu, un nav cita likumīga pamata datu apstrādei;

 - jums ir iebildumi pret apstrādi saskaņā ar VDAR 21. panta 1. vai 2. punktu, un apstrādei nav atbilstīgu iemeslu VDAR 21. panta 1. punkta gadījumā;

 - personas dati tika apstrādāti nelikumīgi;

 - personas datu dzēšana ir nepieciešama, lai ievērotu un izpildītu juridiskās saistības;

 - personas dati ir iegūti saistībā ar Informācijas sabiedrības pakalpojumu likumu saskaņā ar VDAR 8. panta 1. punktu.

Ja esam publicējuši personas datus, tad, ņemot vērā mūsu rīcībā esošās tehnoloģijas un ieviešanas izmaksas, mēs veiksim atbilstošās darbības šo datu dzēšanai, kā arī informēsim trešās personas, kas ir apstrādājušas Jūsu datus, lai, pamatojoties uz Jūsu pieprasījumu, arī tās dzēstu visas Jūsu personas datus saturošās saites, to kopijas vai atveidojumus.

7.4. Tiesības uz apstrādes ierobežošanu saskaņā ar VDAR 18. pantu

Jums ir tiesības mums pieprasīt savu personas datu apstrādes ierobežošanu, ja ir viens no šiem nosacījumiem:

 - Jūs esat apstrīdējis Jūsu personas datu pareizību;

 - apstrāde ir nelikumīga, un Jūs prasāt personas datu lietošanas ierobežošanu, nevis to dzēšanu;

 - atbildīgajai personai apstrādes mērķiem personas dati vairs nav nepieciešami, tomēr datu subjekts tos pieprasa, lai izvirzītu, īstenotu vai aizstāvētu likumīgas prasības, vai

 - iebilstu pret to apstrādi saskaņā ar VDAR 21. panta 1. punktu, kamēr nav konstatēts, ka atbildīgās personas likumīgie iemesli ir svarīgāki par attiecīgās personas iemesliem.

7.5. Tiesības uz datu pārnesamību saskaņā ar VDAR 20. pantu

Jums ir tiesības saņemt mums sniegtos savus personas datus strukturētā, plaši izmantotā un mašīnlasāmā formātā, un Jums ir tiesības nosūtīt šos datus citai atbildīgajai personai. Šajā gadījumā no mūsu puses netiek radīti šķēršļi šādai rīcībai, ja

 - apstrāde pamatojas uz piekrišanu saskaņā ar VDAR 6. panta 1. punkta a) apakšpunktu vai 9. panta 2. punkta a) apakšpunktu, vai apstrāde pamatojas uz līguma pamata saskaņā ar VDAR 6. panta 1. punkta b) apakšpunktu un

 - apstrāde tiek veikta ar automatizētām metodēm.

Balstoties uz Jūsu tiesībām attiecībā uz datu pārnesamību, jums ir tiesības uz personas datu pārsūtīšanu tieši no mums citai atbildīgajai personai, ja tas ir tehniski īstenojams.

7.6. Tiesības  izteikt iebildumus saskaņā ar VDAR 21. pantu

Saskaņā ar VDAR 21. panta 1. punkta nosacījumiem jums ir tiesības iebilst pret datu apstrādi, ņemot vērā Jūsu īpašo situāciju.

Iepriekš minētās vispārējās tiesības iebilst attiecas uz visiem datu aizsardzības noteikumos aprakstītajiem apstrādes mērķiem, pamatojoties uz VDAR 6. panta 1. punkta f) apakšpunktu. Pretēji īpašajām iebildumu tiesībām, kas vērstas uz datu apstrādi komerciālos nolūkos (salīdziniet iepriekš minēto 3. punktu), mums saskaņā ar VDAR ir pienākums īstenot tikai šādas vispārējās iebildumu tiesības, ja sniedzat mums informāciju par būtiski nozīmīgiem iemesliem, piemēram, iespējamajiem draudiem dzīvībai vai veselībai.

7.7. Tiesības iesniegt sūdzību datu aizsardzības uzraudzības iestādei saskaņā ar VDAR 77. pantu

Jums jebkurā laikā ir tiesības iesniegt sūdzību atbildīgajā datu aizsardzības iestādē. Jūs varat sazināties ar datu aizsardzības uzraudzības iestādi - Datu Valsts Inspekciju.

8. Kontaktpersona
8.1. Kontaktpersona jautājumiem vai saistībā ar Jūsu datu aizsardzības tiesībām

Ja jums ir jautājumi par vietni vai vēlaties saņemt skaidrojumu par savām datu apstrādes tiesībām (datu aizsardzības tiesības), varat sazināties ar mūsu datu aizsardzības speciālistu:

SIA Lidl Latvija

Dzelzavas iela 131

Rīga, LV-1021

e-pasts: Datuaizsardziba@lidl.lv

8.2. Kontaktpersona jautājumiem par datu aizsardzību

Ja jums ir papildu jautājumi par Jūsu datu apstrādi, jūs varat vērsties pie atbildīgā datu aizsardzības speciālista uzņēmumā Lidl (skatīt 9. punktu):

9. Par datu apstrādi atbildīgās personas kontaktinformācija, kā arī datu aizsardzības speciālista kontaktinformācija

Šie datu aizsardzības noteikumi ir piemērojami datu apstrādei, ko veic SIA Lidl Latvija, Dzelzavas iela 131, Rīga, LV-1021 („Pārzinis”), un tīmekļa vietnei https://karjera.lidl.lv/. Datu aizsardzības Speciālists ir sasniedzams iepriekš minētajā adresē vai varat sazināties ar viņu datuaizsardziba@lidl.lv